Urban Balance

Hos Urban Balance club kan du som vill fördjupa din relation till dig själv och din kropp vända dig för att ta del av yoga, retreats, workshops, naturturer och en fin ekobutik. Det är en härlig och familjär stämning, grupperna är små och det finns utrymme för dig att lära känna och utmana dig själv. 

Lotta Ihse som står bakom verksamheten jobbar för att människor ska komma i bättre i kontakt med sig själv och leva i symbios med naturen men även den moderna världen vi lever i idag, balans i den urbana tillvaron. Lotta är ISHTA-certifierad yogalärare, certifierad i breathwalk, naturguide, certifierad skogsbadsguide och instruktör i CrossNature. 

För dig som längtar efter balans, styrka och lugn kan vända dig till Urban Balance Club. Att utöva yoga och skapa en närkontakt med naturen kan hjälpa till att både skapa lugn, tillit och kärlek till dig själv och till din omvärld. 

Urban Balance club arbetar precis som Gemise för hållbarhet. Hållbarhet ur ett socialt, ekonomiskt och ekologiskt perspektiv. Men även hållbart i betydelsen - ett hållbart liv, det vill säga för ett ökat välbefinnande i din vardag. Hos Urban Balance club kan du känna dig trygg med att det finns relevanta försäkringar, att alla som jobbar har utbildning och certifieringar, och att alla produkter, möbler och material som finns till försäljning eller används i lokalen är miljövänliga och företrädesvis lokalproducerade. Det gäller hela verksamheten! 

Vi delar Urban Balance Club värdegrund och arbetar mot samma mål - en mer hållbar värld i harmoni. 

För dig som vill ha mer balans i livet, styrka i kroppen och lugn i sinnet. Besök Urban Balance club. Sunnanväg 18E i Lund, och kika gärna in deras hemsida: https://www.urbanbalanceclub.se/